Ho Chi Min & Saigon hotpot

Ho Chi Minh , anteriorment Saigon es la ciutat mes gran de Vietnam. Al 1975,despres de la caiguda de Saigon, la ciutat va ser anomenada Ho-Chi-Min, en memoria del famos dirigent comunista, i molta gent segueix anomenant-la Saigon.

A nosaltres Saigon potser no ens hagues agradat tant si no hagues sigut per dues simpatiquissimes ( i jovenissimes) vietnamites que durant dos dies ens van fer de guies, .. la Chau i la Yang.

Les dues formen part d un grup de joves Saigon hotpot, que voluntariament fan de guies a la ciutat.En el seu cas a mes, parlaven espanyol i volien practicar, i estaven tan encantades com nosaltres d’haver-nos trobat mutuament.

Amb elles vam veure el Palau de la Reunificacio, la Catedral de Notre Dame, la Opera house, el Post-Office, el Museu de la GUerra (el mes dur que hem vist fins ara, on hi ha fotos de les barbaritats que es van arribar a fer i les seves consequencies sobre les persones…molt dur) ; vam anar al mercadillo, vam passejar amunt i avall, menjant el que elles volien que provessim…molt guai.

L’endema ens van portar a una trobada amb el seu grup, que feien un dinar tipic vietnamita, i ens van ensenyar a cuinar “rollitos de primavera“. Ja a les 9 estavem al mercat comprant el menjar amb tot de veintanyeras vietnamitas entusiastes. Despres, a casa d’una d’elles on ens vam ajuntar amb nois, tambe entusiasmats .Tota una experiencia, els rollitos mes bons que hem provat mai!, i ens van cuidar molt i vam acabar cantant,ells cansons tipiques vietnamites, i nosaltres “en un salon danse”, amb el que s’ hi van pixar de riure.

I per acabar d’arrodonir el dia, ja ens veus a les 16 de la tarda cantant en una karaoke vietnamita, -aqui es el que es porta- cansons vietnamites i “Para bailar una bamba”.Un Saigon rodo!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: