El cognom Mans a Australia

Alguns ja ho sabeu, pero el meu pare i el meu avi ( que va morir ara fara un any), van comencar fa bastant de temps l’arbre genealogic familiar. I resulta que el germa del meu besavi va anar a Australia.I va tenir familia, i no poca…va tenir vuit fills! i ells tambe van tenir fills..aixi que el cognom Mans es pot trobar en aquesta banda de mon.

I ara fara uns deu anys l’avi Joan, als seus vuitanta anys va anar a buscar la seva cosina i familia ,a l’altra banda de mon, sense parlar ni gota d’angles.L’acompanyava l’ Antonia, la seva companya, tambe de vuitanta anys, que te un nivell d’angles que ja voldriem molts.I alla van coneixer els fills dels cosins, els germans…Una aventura fantastica post-post-jubilacio!

Per aixo m’ha fet tanta ilusio coneixer tambe a la Rose, la cosina del meu avi, que recordava amb un carinyo especial quan ells van ser aqui, i que ens va rebre amb els bracos oberts i que ens va comencar a treure fotos i fotos, de tota la familia (quina gracia trobar postals des de Badalona, escrites en catala que s’enviaven els cosins…).I el David alla tambe clavat a la cadira dues hores mirant fotos, jeje.Pero molt be tu.

🙂 

Tambe ens van convidar a una barbacoa amb la familia de la Leanne -una de les dones mes actives i familiars que he conegut mai- i toota la seva familia a la seva super casa , el marit, els tres fills (i el marit i filla de la noia), i inclus els dos gossos i el peix (que espectacularment neda panxa amunt des de fa anys, quina gracia).

 

Total que molt be, que super contents !A mes ha estat la nostra primera BBQ (Barbacoa en angles aussie, es veu que si no en fas una a la setmana no ets ningu aqui a Australia…)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: