Milford Sound

El Parc Nacional de Fiorland es el mes gran del pais, amb 1,25 milions d’hectarees. Esta categoritzat com a Patrimoni Mundial per les seves caracteristiques topografiques que donen idea de com es va formar la terra, i per la bellesa dels seus seus paisatges.

Milford Sound es el fiord mes conegut i espectacular de la zona. Pero que es un fiord?

En l’epoca del Gel, fa uns 2 M.A. , la neu que s’acumulava en el paisatge, es va convertir en gel. Aquest gel va formar glaciars, que durant el periode de desglaciacio intercalats amb altres periodes glaciars, van anar avancant i esculpint les valls i les parets abruptes que ara es poden veure. Despres de les glaciacions i la desaparicio del glaciar, la vall va ser inundada pel mar. Aixo es el que es coneix com a Fiord.

El clima es molt fred i dels mes humits del mon, aixo provoca que a la regio no hi hagi nuclis urbans i que aqui nomes siguem turistes i treballadors (dels creuers que et duen al fiord, els kaiakeros, els que fan tot tipus d’esports d’aventura per la zona, els helicopturerus que et porten a fer una visita aeria..).

Hem tingut molta sort d’agafar un dia en que no ens ha plogut quasi, i hem pogut fer el cruise amb el Friendship, un petit vaixell que ens ha dut fins a l’entrada del mar de Tasmania, i pel recorrregut hem pogut veureel paisatge , que realment te molta forca!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: