Tongariro Crossing

Vam decidir fer el Tongariro Crossing, considerat el millor trekking de NZ per fer en un dia. L’ Alberto i la Carol ja ens havien explicat la seva aventura (no us la perdeu, com vam riure!) i ens van motivar encara mes.

Es un cami que passa a traves de zones volcaniques , on es poden veure craters, passes per llacs de colors (un es diu Esmeralda fent honor al seu nom…).

El cami voreja els Mt Tongariro (un volca actualment en actiu) i el Mt Ngauruhoe (2287 m, un volca conic que va servir d’escenari al Senyor dels anells com el Pais de Mordor).

Haviem de treure un bitllet d’autobus perque l’excursio no acaba i comenca al mateix lloc i t’han de portar.

Pero …casualitats de la vida, una furgoneta ens aparca al costat i dins hi viatjaven dos catalans que feien la mateixa excursio que nosaltres, el Sergi i la Marta! Aixi que com a bons catalans que som fem l’estrategia de posar una furgoneta al principi i una al final del recorregut i ens estalviem els 60 euros!

El cami esta molt marcat, impossible perdre’ s. I en dissabte, quan ho vam fer nosaltres, semblava que anessim de romeria, una gentada! De fet ens va sorprendre, es un trekking en el que s’estima de 7-8 hores, i sorprenia realment el volum de personal que es movia per la muntanya!

La veritat pero es que val moltissim la pena, i si tens un bon dia com ens va fer a nosaltres, , les vistes son esplendides i ho vam disfutar molt  .

A mes a mes com que anavem amb bona companyia, ens vam passar el viatge xerrant i fent fotos i va passar la mar de be.
Aprofitem per enviar una abracada als veterinaris de Palamos!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: